15-08-09

Radio RAW tijdens Hit 1000 !!!

crew Raw

Foto: Crew Radio RAW te gast bij Drankenhal Geladé in Ulbeek ( Jan Van Laar,Bruno Tagora,Geert Smolders,Jo De Zwart & Tom V/D Heuvell)

Deze foto werd gemaakt tijdens de uitzending van de Hit 1000 (een hitlijst met 1000 hits) tijdens de kerstvakantie . Je kon zelfs ieder uur prijzen winnen zoals een drankenkorf,wekkerradio,kledingbonnen,...  De uitzendingen op verplaatsing werden gemaakt door middel van een mengpaneel,versterker,3 cd spelers en 2 md spelers,zender,koptelefoon,microfoon,antenne. De computer kwam er nog niet aan te pas. Het tijdsein,reclame & jingles werden gedraait via MD en de muziek werd eigenhandig door de CD spelers gejaagd. Tussen kerst en oudejaar zat iedereen gekluisterd aan zijn radio om telkens weer de vraag te kunnen horen die elk uur werd gesteld. We hadden luisteraars van Diepenbeek,Tongeren,Sint-Truiden Hasselt,... wat in die tijd ver was om dekking te geven in het medialandschap. Tegenwoordig volgens de normen is het zendbereik verkleint voor de Lokale radio's. Als je goed kijkt op de foto zie je de Radio RAW Crew met outfit en geborduurt logo. Toen nog de jonge garde die voor vernieuwing zorgde bij RAW zoals programma's en muziekkeuze toch wat verschilde met de twee andere concurerende radio's VRW & Sentinel uit dezelfde gemeente , deze laatste had een binding met de Nederlandstalige muziek en werkte veel met verzoekjes.

 

Ben jij ooit medewerker/dj geweest bij RAW Wellen en kan je ons wat foto's of info bezorgen betreft dit Radiostation met een verleden aarzel dan niet door de blogmaster te mailen  :  krisvanrusselt35@hotmail.com  .

00:58 Gepost door Kris Vanrusselt in Foto's | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-08-09

............................................................

onderhoud

Heeft u info over dit Radiostation (logo's,programma's,foto's,jingles,...) Stuur het door naar de blogmaster krisvanrusselt35@hotmail.com .

02:44 Gepost door Kris Vanrusselt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |